"Rockin All Over The World Tour"
Creedence Tribute på turné med en helt ny hyllningsshow till Creedence Clearwater Revival - en helkväll med hitsen, historierna och nostalgin kring ett av världens största band.


Efter den succéartade och utsålda konserthusturnén 2018 och 2019 har nu hyllningsshowen till Creedence Clearwater Revival skräddats om till en helt ny show.
Creedence Tribute ger sig under hösten 2020 ut på ny turné med en helt ny magnifik konsertupplevelse vars musik för evigt lever kvar hos gamla och nya fans. 

Creedence Tribute är både röstmässigt och musikaliskt så nära originalet att, om man blundar, upplever man det faktiskt som att det är Creedence Clearwater Revival som står på scenen. 

Föreställningen som sätts upp i konsertlokaler runt om i landet kommer att bli den största hyllningskonserten någonsin till CCR.

Röster ur publiken:
”Helt fantastiskt! Har varit på 2 konserter bägge helt fantastiska!  Vilka musiker ni är! Wow!!”

”Tack för en fantastisk nostalgikväll i Sandviken 24/11! Ni är grymma!”

”Ett härligt samspelt gäng, som tar CCR till oanade höjder. Har nu sett dom 3 ggr, det blir en 4:e oxå.” 

”Tack för en oförglömlig kväll. Vi njöt från första till sista ackord!”

”Det var det bästa jag hört på mycket länge! Fan vad nära ni är originalet tack så mycket för kvällen!”

”Helt suveräna musiker och toppenlåtar. Upplägget var jättebra med historien om Creedence, bakgrundsbilder o filmer o ljuset. En toppenkväll. Tack för en fantastisk upplevelse!” ”Woooow-faktorn slår i taket; har nu sett Er i Askersund och igår i Sandviken - ni är alla HEELT fantastiska musiker med ett unikt koncept!!! Från en Creedence älskare!” Producent: Peter Besterman, peter@besterman.nu, +4670-3410918