KONSERT-KONCEPTET

Showen består av två akter med låtar ifrån hela Creedence och John Fogertys karriär. Allt snyggt, humoristiskt och professionellt sammanvävt av bandet och konferencieren tillika "musikdoktorn" Ulf Henningsson. Publiken får sig en upplevelse och resa som tar sin början när Tom och John Fogerty tar sina första stapplande musikaliska steg, som senare skulle generera ett av världens absolut största rockband genom tiderna. Detta är en "magisk" kväll med sann musikglädje, nostalgi, gnistrande ljud och ljus och framför allt en otrolig samling hits som kommer att leva till universums slut.

KROG OCH FESTIVAL

Det finns även möjlighet att boka Creedence Tribute där man har ett mer rakt på-behov. Exempelvis festivaler, statsfester, krogar eller andra arrangemang vilket har visat sig vara oerhört lyckat och uppskattat.

CREEDENCE TRIBUTE

På bara tre år har Creedence Tribute gått från att vara ett hobbyprojekt vars idé var att samla in pengar åt en folkpark till att fylla konserthus runt om i landet. Man har snabbt fått stor en fanbase på socialmedier vilket gör att man säljer ut konserter över hela Sverige bara genom snacket på sociala medier. Medlemmarna var från början överens om att göra en Creedence Tribute som låg så nära originalet med som det bara är möjligt vilket naturligtvis fått stor uppskattning bland riktiga Creedence fans där man snabbt blivit betraktat som ett av Europas bästa hyllningsband till Creedence. En unik tribute - show där man både får höra historien bakom Creedence Clearwater Revivals enorma succéer samt lyssna till låtarna i originaltappning. Creedence Tribute är en nostalgichock så likt originalet att man tror det är Creedence Clearwater Revival med John Fogerty som står på scenen och man åker runt och drar fulla hus med sin show med musiken och historien om ett av de största banden någonsin. Man har även gjort ett antal bejublade festivalspelningar såväl i Sverige som utomland 50 minuter Creedence utan krusiduller. Publikröster: ”Creedence Tribute…så vansinnigt galet bra. Måste vara så nära original som det bara går! Brukar nämnas som Europas bästa Creedence band..så är det nog!!. Vänner gå och se dom om ni gillar Fogertys musikskatt. Sååå otroligt bra…..” ”Vilken kanonkväll / show vi fick i Karlstad, ni är helt suveräna! !!!” Med Creedence Tribute på scenen så återskapas härlig nostalgi och om man blundar så är det lätt att tro att John Fogerty och resten av bandet är tillbaka. Lyssna & Njut! Producent: Peter Besterman, peter@besterman.nu, +4670-3410918